۱۳۹۰ آبان ۱۰, سه‌شنبه

texminimiz düzmüş - türkiyede intiharlı bomba saldırıları başladı


Son günlerde" türkiye devletine 4 önemli teklif " başlıqında bir yazımız olmuşdur . bu yazıda iran ve P.K.K terror örgütünün gelecekde intiharli boba saldılıarını ön görmüşdük .
Bin göllüdeki son canlı bombalı saldırı bizm düşüncemizi tesdiqledi. Kesinlikle artıq gelecekde başqa düşüncelerimiz ve öngördüklerimizde tesdiqlenecekdir . niye ki iran  fars yönetimi terrocu bir hakimiyet temeli üzre qurulmuşdur . biz turk soydaşlarımızdan isteyirik bu yazını diqqetle izlesinler ve bu yazını biz guney azerbaycan milli açısından yardım bekleyici baxşıdan yox belke real bir baxışdan diqqete alsınlar .
güney azerbaycan milli hereketi feallari
1/  nov / 2011

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Türkiye devletine 4 önemli teklif – güney azerbaycan milli feallari
Ilk önce demeliyik ki isterdik bu yazını türkce yazaq ancaq düşmenlerimizde oxusun diye yazını fars diline çevirme zorunda qaldıq .
Türkiye yaxlaşıq 30 sene dir ki kürt terroe sorunuile elbe yaxadır . bu 30 il sürecinde yaxlaşık 30 min türk esger ve sivil vetendaş şehid olmuşdur .
Terror örgütü P.K.K türkiyedeki kürt terror quruplarının en güclü qolu sayılır .
Son zamanlarda P.K.K terror örgütünün saldırıları türkiye terror sorununun tarixinde en şiddetli hale gelmişdir beleki son xayin saldırılarda  2011/ 21 ekim tarixinde 24 türk esgeri şehid etmişdirler .
Bu yazımız qardaş türkiye ölkesine ayid ilk yazımızdır ki isterdik çox net ve açıq yazaq . niye ki artıq meseleni ötbasdır etmeye yer qalmamışdır . meseleni olduqu kimi açıklamamaq bütöv türk dünyasına zerer verecekdir .
Tesüfle türkiyenin bilmez politikacıları ister bu ölkenin televizyalarında qazetelerinde vü özel gizli kapanmış qapılar arxasında siyaset üreticileri o qeder yanlış siyaset yürütmekdedirler ki insanın halını pozur . bunlardan bir sırası biler bilmez haala anti türk qonşuları iran hakimiyetne baxışları tam yanlış bir baxışdır . ister iqtidarı ister muxalifet tarafındarları iran fars devletine anti türk açıdında yox belke islam şiyi açısından baxıb eleştirmekdedirler . onlar helede tesüfle 35 milion esir güney azerbaycan türk milletini görmezden gelirler .onlardan bir sırası hele düşünmeyib yoxsa istemirler düşünsünler ki kürt terrocu örgütleri iran islam fars hakimiyet ile yüzde yüz işbirlik aparıllar . biz iran- suriye – türkiye daxil olan 3 parametrik muadile ve onların ortaq meselesi kürt ünsürü vasitesile son hadiselerin nedenini sizlere çözüb ve iranın kirli elinin bu hadiselerde olduqunu isbat edeceyik .
Türkiye siyasetcilerinden bir sorumuz var . size neden bundan bele ki suriyenin içinde ciddi ağır durum yaşanaraq hemçinin iranın ağır iqtisadı durumu ve bu ölkenin ciddi şekilde iç ve dış sorunları ortaya gelmiş halda neden ve neden irandaki kürt xalqı türiyedeki kürtler kimi activ deyildirler . neden suriyedeki olan P.K.K qolu kürtlerden istir suriye muxalifetine destek vermesinler . bu soruyu iran hakimiyetinin suriye iqtidarına destek ilması meselesinin yanına qoşub ve bir sonuc çıxarda bilirsiniz . bununla bele türkiyenin iranla birlikde terror meselesine iş birlik aparma mesajları heqiqeten bizleri şaşırır .?
Üsteki yazılardan asılı qardaş türkiye siyasetcilerine  4 önemli teklifimiz var . buna inanırık ki eyerse bu 4 teklif nezere alınmırsa tessüfle türkiye bölünme tehlikesine yaxınlaşacakdır .
1- türkiye devleti iran fars hakimiyetile ilişkilerini bir daha gözden keçirmeli ve düzgün ağıllı siyaset yürütüb güney azerbaycan milletine açıq destek olub ve iran hakimiyetini demicrasi kuralları qurmaqa basqı yapacakdır .
2- kuzey iraqda operasiyonlara muddetli devam edib orada uzun zaman qalıb terroru bitirib ve iraq türkmenleri haqda keçmişdeki yapdıqı yanlışlıkları düzeltecekdir
3- suriye muxalifetine açıq aydın ne tür olursa olsun destek verecekdir
4- bu zamanda israyille ilişkileri iyileşdirib ve bölgede bulanlıqa yol vermeyacekdir .
Bele nezere gelir ki turkiye bu 4 teklifi gözde almırsa qayıtacaq yolu çetin olacakdır . onlar bunu bilmelidirler ki bu sorun ne tek turkiye sorunu belke biz güney ve quzeydeki yaşayan türk azervaycanlıların sorunuda sayılır ve biz bundan cox rahatsızıq . turkiyenin bu qonuda asla yanışliqa yol vermeye haqqı yoxdur .
Turkiye gerekir bilsin bir hakimiyyet ki ( iran ) bu gün amerikan başkendi vaşengtonda arabistanlı diplomatı terror etmeye planı varsa nece ola bilir ki bu planları öz qonşularına hazırlamamasın ?
Biz bu hadiselerden daha da derinini düşünürük bele nezere gelir ki yaxın geleceklerde iranın dış texribçi sipah qolu ( sipahe qods ) P.K.K terror örgütüile birlikde türkiyede intiharlı bombalı saldırılara el aparsınlar . niye ki iran fars hakimiyeti türkiyenin bölgede büyümesinden  habele suriye meselesi ve füze qalxanından rahatsızdır . biz bu uyarını türkiye cumhuriyetine indiden veririk . bu iranın türkiye cumhuriyetine intiharı demekdir ama bunlarla bele demeliyik ki eyerse erdoğan ve A.K.P iqtidarının çöreyinde çiyi olmasa sonucda zafar böyük türk milletinin olacakdır .
Bir başqa mesele ki isterdik nezerde alınsın  fetollah gülen meselesidir . bu adam gelecekde türkiyenin başına çoxlu işler açacakdır . türkite devleti gerekir bu adama çoxlu diqqetli olsun niyeki gelecekde bu adam zamanında activ olacakdır .
Indi demek olar ki qardaş türkiye besdir OYAN OYAN OYAN
24 /oct /2011