تک توران : یک فرمانده ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه در ادامه تهديدهای جنگی میان اسرائيل و ايران که در دو ماه اخير شدت گرفته است، گفت: «اشتباه اسرائيل در قبال ايران آرزوی بزرگ ماست.»
رادیو فردا
سرتيپ پاسدار امير علی حاجی زاده، فرمانده نيروی هوا- فضای سپاه پاسداران در مصاحبه با فارس، خبرگزاری نيمه رسمی مرتبط با سپاه پاسداران، افزود: «از آرزوهای بزرگ ما این است که آنها دست به این کار بزنند. خيلی وقت است انرژی نهفته ای وجود دارد که علاقمنديم با خرج آن، دشمنان اسلام را برای هميشه به زباله دان تاريخ بفرستيم.»
فرمانده نيروی هوا- فضای سپاه پاسداران در ادامه اين تهديد، با رد ارتباط ميان کشته شدن فرمانده واحد موشکی سپاه پاسداران با اقدامات خرابکاری احتمالی از سوی اسرائيل، گفت: «خود آنها هم به خوبی می دانند که اين اتفاق، يک حادثه کاری بوده و خيلی هم خوشحال نباشند جون به هر حال امثال شهيد تهرانی مقدم در مجموعه سپاه پاسداران بسيار زياد است.»
سرلشکر حسن تهرانی مقدم، بنيانگذار و مسوول واحد موشکی سپاه پاسداران در انفجاری که بيست و يکم آبان، دوازدهم نوامبر، در پادگان سپاه پاسداران در منطقه «بيدگنه» در ملارد استان البرز، ۴۶ کيلومتری تهران رخ داد، همراه با شمار ديگری از نيروهای نظامی سپاه کشته و همچنين تعدادی زخمی شدند.
اهود باراک، وزير دفاع اسرائيل، هنگامی که يک روز بعد از اين انفجار از سوی راديوی ارتش اسرائيل مورد پرسش قرار گرفت، پاسخ داد که «ما از ابعاد اين حادثه و چرايی آن خبری نداريم اما امیدواریم زيادتر شود.»
مقامات ارشد نظامی و سياسی جمهوری اسلامی ايران هرگونه احتمال دخالت اسرائيل در اين انفجار را قویا رد کرده اند و معاون رييس ستاد کل ارتش ايران نيز روز يکشنبه بار ديگر تأکيد کرد که اسرائيل هرگز از چنين توانی برای دخالت درحادثه ای در اين سطح از فرماندهی سپاه پاسداران برخوردار نيست.
نشريه «تايم» هفته گذشته مدعی شده بود که جمهوری اسلامی ايران نبايد خيلی به تصادفی بودن چنين رخدادی اطمينان داشته باشد.
چند روز پس از ادعای تايم،، پايگاه خبری- تحليلی «ديلی بيست» نيز نوشته بود که برای هر نبرد احتمالی، اسرائيل برنامه ريزی کرده است که افزون بر مراکز اتمی ايران، يک سری زيربناهای ايران از جمله تأسيسات ارتباطاتی را از راه نبرد سايبری هدف قرار دهد.
از زبان محمد تهرانی مقدم، برادر حسن تهرانی مقدم در مصاحبه با رسانه های ايران در روزهای اخير نقل شده بود که برادرش در حال آزمايش يک موشک بين قاره ای کشته شده است؛ اظهاراتی که ساعاتی بعد آقای محمد تهرانی مقدم آن را در گفت و گو با خبرگزاری فارس تکذيب کرد.
سرلشگر حسن فيروزآبادی، رييس ستاد کل نيروهای مسلح ايران خود هفته گذشته گفته بود که «توليد محصولی که اين شهيد عزيز درحال کار بروی آن بود، تنها چند روز به تأخيرافتاده است» و اين «محصول قرار بوده که مشت محکمی بر دهان رژيم صهيونيستی بکوبد».
سرلشگر يحيی رحيم – صفوی، فرمانده پيشين سپاه پاسداران و مشاور عالی آيت الله خامنه ای در امور نظامی نيز يکشنبه تهديد کرد که «در صورت حمله نظامی، جغرافيای صحنه نبرد را ايران تعيين می کند».
به گزارش فارس، سرلشگر رحيم – صفوی در جمع هزاران نفر از نيروهای بسيجی در استان خراسان رضوی، افزوده وگفت «پاسخ ايران برای آغاز گران جنگ، پشيمان کننده ودر هم کوبنده خواهد بود و آنها بدانند که هر گونه تهديد با عمليات نظامی غير قابل تصوری، توسط ايران پاسخ داده می شود و مديريت صحنه نبرد بر عهده امام خامنه ای خواهد بود».
تهديداتی از اين دست که «تمامی اسرائيل را به آتش می کشيم»، درهفته گذشته به طرزی آشکار از سوی فرماندهان نظامی و سياسی ايران بارها تکرار شده است و همزمان در تهران، گروهی از نيروهای «استشهادی» در ايران برای عمليات انتحاری در اسرائيل ثبت نام شدند.
اين در حالی است که اهود باراک، وزير دفاع اسرائيل که به کانادا رفته بود، روز شنبه در مصاحبه با سی.ان.ان گفت که تنها کمتر از يک سال ديگر برای مقابله با توان اتمی ايران فرصت باقی مانده است.
اما سخنانی ديگر از آقای باراک در مصاحبه با سی.ان.ان موجب ناخشنودی برخی مقامات اسرائيلی شد که به انتقاد از او برخاستند. در رسانه ها اين اظهارات به باراک نسبت داده شد که گويا به سی.ان.ان گفته است اگر او هم جای سران ايران بود، بمب اتمی را می خواست.
آقای باراک بعدا در مصاحبه با رسانه های اسرائيل ناچار به توضيح اظهارات خود با سی.ان.ان شد و گفت منظورش هرگز دردآشنايی با سران ايران نبوده است.
در حالی که جمهوری اسلامی ايران از گزارش هفته گذشته آژانس بين المللی انرژی اتمی در باره ماهيت برنامه هسته ای ايران اظهار ناخشنودی کرده است، سران اسرائيل و برخی کشورهای جهان می گويند که اين گزارش هرچه روشن تر نشان داده است که ايران به سوی توليد بمب اتمی پيش می رود.
استدلال اسرائيل در مورد احساس خطر جدی از ناحيه جمهوری اسلامی ايران بر اين محور استوار است که می گويد حکومتی که در ۳۲ سال اخير پيوسته از نابودی اسرائيل سخن گفته و بر روی موشک های شهاب خود عبارت «اسرائيل نابود بايد گردد» را حک کرده است و با همه توان از حماس، حزب الله و ساير گروه های منطقه ای متخاصم با اسرائيل حمايت می کند، پس از رسيدن به بمب اتم می تواند خطر جدی برای موجوديت اين کشور باشد.
ايران که اسرائيل را «غده سرطانی» در جهان اسلامی می داند و آيت الله خمينی بنيانگذار نظام نيز گفته بود که با ريختن يک سطل آب از سوی هر مسلمان، اسرائيل نابود خواهد شد، در همين حال اصرار دارد که هرگز بمب اتمی را نخواسته است و تنها درصدد استفاده مسالمت جويانه از انرژی اتمی است.
در حالی که سران ايران می گويند فتوايی از آيت الله خامنه ای درمورد «حرام بودن» بمب اتمی وجود دارد، ولی اين فتوا هرگز به صورت رسمی و علنی منتشر نشده است.
در کشاکش تقابل جامعه جهانی با جمهوری اسلامی ايران، قراراست در ساعات آينده روز دوشنبه، آمريکا يک سری تحريم های جديد عليه ايران را اعلام کند اما بر خلاف خواسته اسرائيل، اين تحريم ها شامل بانک مرکزی ايران نخواهد شد.