وی با بیان اینکه روند علمی دانشگاه تبریز در حال حاضر بر مسائل پژوهشی توجه خاصی دارد، اظهار داشت: در مدت سه سال گذشته رویکرد پژوهش محور در دانشگاه تبریز دارای اولویت بوده و برتر از دانش محوری است.
رستمی ادامه داد: اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز نیز در عین تدریس در مسائل مدیریتی نیز حضور دارند و رویکرد گذشته وجود ندارد.
رستمی با اشاره به تدوین سند جامع پژوهشی دانشگاه اظهار کرد: سند راهبردی دانشگاه در زمینه پژوهش تا پایان سال تدوین شده و به صورت یک سند راهبردی عمل خواهد کرد.
وی همچنین با اشاره به طرح بورسیه پژوهشی دانشگاه تبریز گفت: این بورسیه مختص دانشگاه تبریز در حال اجرا است که در منطقه شمالغرب کشور به صورت آزمایشی اجرا میشود و در صورت موفقیت به کل کشور تسری خواهد یافت.
معاون علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز در ادامه با اشاره به ایجاد کانونهای کارآفرینی دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: دانشجویان فارغالتحصیل دانشگاه تبریز که در مراکز مختلف فعال هستند با دانشگاه در ارتباط بوده و از بسترهای فراهم شده استفاده میشود.
وی با اشاره به نتایج سیاست پژوهشی دانشگاه تبریز ادامه داد: مقالات علمی دانشگاه تبریز در راستای این سیاست افزایش قابل توجه یافته و در پایان سال 89 به نسبت سال 87 رشدی دو برابر را شاهد بوده است.
رستمی گفت: سالانه 33 درصد رشد را در مقالات علمی و پژوهشی این دانشگاه شاهد هستیم.
وی با اشاره به شرایط دریاچه ارومیه گفت: دانشگاه تبریز کمیته علمی بررسی وضعیت این دریاچه را با حضور 15 عضو علمی تشکیل داده و جلسات متعددی در این راستا در دانشگاه تبریز برگزار میشود.
معاون علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: حاصل این نشستها که با حضور نمایندگان مجلس نیز همراه بود به طراحی مدلی ختم شد که در 40 صفحه به نمایندگان تقدیم شد و این سند شامل تمام کارهایی است که منجر به نجات دریاچه ارومیه میشود، است.
رستمی گفت: نجات دریاچه ارومیه موضوعی چند وجهی است که در این سند تمام این زوایا در نظر گرفته شده و دانشگاه تبریز تمام وظایف خود را در این راستا انجام خواهد داد.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت رتبه علمی دانشگاه تبریز گفت: رتبه علمی یک موضوع چند وجهی است که با توجه به مختصات علمی و شاخصهای مختلف صورت میگیرد.
رستمی گفت: دانشگاه تبریز در تمام ارزیابیها جزو 10 دانشگاه برتر کشور بوده و تلاش میشود تا در آینده نزدیک به رتبه دوم که رتبه سنتی دانشگاه تبریز است برسیم و این رتبه در آینده نزدیک به دست خواهد آمد.
وی با اشاره به مشکلات دانشگاه تبریز در زمینه پژوهش گفت: با وجود تمام مشکلات شاهد حمایتهای گسترده در زمینه پژوهش بودیم و با مسائل مدیریتی این مشکلات حل شدهاند.