۱۳۹۰ آبان ۱۲, پنجشنبه

شانتاژ و تهديد مهسا مهديلي توسط اداره اطلاعات

خانم مهسا مهدیلی(مهدی زاده( بیستم مرداد ماه جهت تجدید دیدار با خانواده اش در سلماس از ترکیه به ایران وارد شده است. سپس برای پی گیری وضعیت معلق دانشجویی اش به ارومیه مسافرت و در آنجا به منزل عمه اش عزیمت می کند .



ظهر همان روز منزل عمه اش توسط مامورین وزارت اطلاعات تحت محاصره قرار گرفته و توسط ده مامور مرد و دو مامور زن دستگیر شده و کلیه ی لوازم شخصی ومدارک شناسایی و پاسپورتش نیز ضبط می شود. همزمان به منزل پدرش در سلماس نیز وارد شده وپس از تفتیش اقدام به ضبط کتاب ها وکیس کامپیوتر می کنند. خانم مهدیلی پس از انتقال به اداره ی اطلاعات ارومیه به مدت شانزده روز متوالی مورد بازجویی قرار گرفته و صرفا در این مدت امکان یک تماس تلفنی چند ثانیه ای با مادرش به وی داده می شود.
 در شعبه ی ششم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه توسط بازپرس حسینی  اتهامات تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی و همکاری به نفع گروه های مخالف نظام و عدم رعایت حجاب و شئونات اسلامی در جریان برگزاری سمینارها و کنفرانس ها در خارج از کشوربه وی تفهیم  و با صدور قرار وثیقه به میزان پنجاه میلیون تومان به صورت موقت آزاد  شده است. در این مدت خود و خانواده اش به دفعات وسیله ی مامورین اداره ی اطلاعات مورد تهدید قرار گرفته است. مامورین مذکور وی را تهدید کرده اند که در صورت عدم همکاری با آن ها جان وحیثیت خود و خانواده اش در معرض خطر جدی قرار خواهد گرفت.
 درهمین ارتباط به افشا و اعلام روابط نا مشروع مجعول با چندین نفر تهدید شده است. همچنین وی را تطمیع کرده اند که در صورت همکاری با اطلاعات در راه اندازی و اداره ی سایت ها و و بلاگ های مورد نظر آن ها به رفع ممنوعیت تحصیلی  و بازگشت اش به ترکیه مساعدت خواهند كرد. 
                                                                                
لازم به ذکر است که خانم مهسا مهدیلی در سال 80 در رشته ی دکترای دامپزشکی دانشگاه ارومیه مشغول به تحصیل شده و در حین تحصیل سردبیر نشریه ی دانشجویی " اویانیش" و از شعرا و برگزار کننده گان شب های شعر و موسیقی در دانشگاه مذکور بوده است. همچنین از سخنرانان تحصن دانشجویی در اعتراض به توهین روزنامه ی " ایران" به تورک ها در سال 85 بوده است. به خاطر این سخنرانی و سایر فعالیت ها دانشجویی اش و به رغم قرار گرفتن در آستانه ی فراغت از تحصیل  مانع ازادامه ی تحصیل اش شده اند. خانم مهدیلی بالاجبار و بر خلاف میل باطنی اش در سال 86 جهت تحصیل و کار به ترکیه مسافرت و اخیرا در مقطع کارشناسی ارشد رشته ی "حقوق بشر" در دانشگاه قاضی آنکارا ثبت نام کرده بود که به لحاظ بازداشت از تحصیل در ترکیه نیز باز مانده   است.                                                
نقی محمودی – وکیل دادگستری